Kusursuz Olan Bizden Değildir | Selen Kart

İskele Editörü tarafından yazıldı. Aktif .

KUSURSUZ OLAN BİZDEN DEĞİLDİR

Duyduklarınıza, duymak istedikleriniz muamelesini gösterirken, doğruların yalanlarla tatmin olduğu bilincinin farkında olmadığınızı düşünüyorum.

Bu da egonuzun içinizde inancınızdan daha fazla yer kapladığının bir göstergesidir.

Açılan her kapı ardında bir kilit daha bulma düşüncesi, geçmişle gelecek arasındaki dengeyi sağlıyor olmalı ki, geçmişe açılan her kapı, geleceğe vurulan bir kilit oluyor güncenizde.

Peki neden açılan her kapı geçmişe uzanıyor?

Cevabı basit;

Zamanında saplandığınız bataklığın yerini anımsayıp, "şimdi olsa kesin diğer yoldan geçerdim"li cümleler kurmak, gelecekte  bocalayacağınız yol ayrımlarında "acaba hangisi"li cümleler kurmaktan daha basittir.

Tıpkı kendinize yaptığınız eleştiriyi hazmetmenin, başkasının size yaptığı eleştiri hazmetmekten daha basit olduğu gibi.

İnsanı yalanlar tatmin eder, kuytuya yatırırsınız tüm gerçekleri kuyunuza uzanan her ele düşman olursunuz avucunuz içinde büyüttüğünüz ben merkezli hayatınızın en büyük hatanız olduğunu fark etmeden fark edilmeyi beklersiniz.

Bence her şey kendinizi kusursuz sanmanızdan kaynaklanıyor kendinizi birde dikiz aynasından izlemelisiniz geçmişinizi izlemek mükemmeliyetçiliğinizi yıkmaya yetecektir.

Ve unutmayın ki kusursuz olan bizden değildir!

Selen Kart

Paylaş

Yazar Hakkında

İskele Editörü

Online dergiler Online dergiler